Transzfer nyomattal készített nyakkendő

A nyakkendőkre kérhető embléma/logó, egyedi felírat, név vagy évszám különböző transzfer nyomattal készítve. Ezen a lapon a transzfer technológiával készült felíratokról van bővebb információ.

-A transzfer nyomat több különböző fajta nyomat összessége, melyet vasalással rögzítünk az anyagon.
-A transzfer nyomat lehet különböző matrica, fólia vágot minta, film nyomás. A megfelelő technolígiát természetesen mi választjuk ki, az igényeidhez igazodva, tehát nem kell elveszned a különböző mintázási lehetőségeben.
-A szöveg lehet bármi, azaz: évszám, iskola neve, egyesület neve, helyiség név, tulajdonnév, stb. Arra figyelj, hogy a nyakkendő méretei végések, azaz hosszú szövegek, nagy minták nem férnek el a nyakkendőn
-A mintázandó szöveg elküldése és a betűtípus kiválásztását követően egy mintázási tervet küldünk jóváhagyásra, ahol is megtekinthető és ellnőrizhető a szöveg és elrendezés.

 

A nyomat színe választható., illetve lehetőség van különböző fényes/tükör fóliás nyomatok készítésére is. Vannak általánosan bevállt színeink, melyeket ajánlani szoktunk.  Ha egyedi igényed van írd meg megrendelésed mellé és mi megtervezzük. A mintás nyakkendő árát a minta mérete és színessége határozza meg. Itt ajánlunk számodra néhány lehetőséget példákkal, de a feltüntett árak tájékozató jellegűek. Esetenként minimális árváltozás lehet, ezért egyedi megrendelésnél, kérd árajánaltunkat.

 

 

egy színnel készített minta, melynek befoglaló mérete maximum: 5x 8 cm  
-férfi nyakkendő darabára: 2190Ft
-női nyakkendő darabára: 2390Ft

 

egy színnel készített minta, egyedi név vagy egyedi név +évszám/osztály (minden nyakkendőn a gyerekek saját neve szerepel, ez lehet csak egy keresztnév vagy teljes név, összesen maximum 20 betű):
 -férfi nyakkendő darabára: 2490Ft
-női nyakkendő darabára: 2690Ft

 

egy színnel készített minta, melynek befoglaló mérete maximum: 5x 27cm (akár osztálynlvsor is)
-férfi nyakkendő darabára: 2690Ft
-női nyakkendő darabára: 2890Ft

 

Küld el nekünk az emblémát/logót a pontos árhoz. Több módszerrel dolgozunk, ezért kérjük küld el számunkra a színes mintát/emblémát/logót, hogy lássuk a számodra melyik módszer a legkiválóbb és pontos árat tudjunk hozzá kalkulálni.

 

 

 

A mintás színe választható, több száz hímzőcérna szín áll rendelkezésre. Vannak általánosan bevált cérnaszínek, melyeket szoktunk ajánlani és használni.  Ha egyedi igényed van írd meg megrendelésed mellé és garantáltan megtaláljuk a legmegfelelőbb árnyalatot.

 

A nyomat színe választható., illetve lehetőség van különböző fényes/tükör fóliás nyomatok készítésére is. Vannak általánosan bevált színek, melyeket ajánlani szoktunk.  Ha egyedi igényed van írd meg megrendelésed mellé és mi megtervezzük.

 

A mintás nyakkendő árát a minta mérete és színessége határozza meg. Itt ajánlunk számodra néhány lehetőséget példákkal, de a feltüntetett árak tájékoztató jellegűek. Esetenként minimális árváltozás lehet, ezért egyedi megrendelésnél, kérd árajánlatunkat.

 

 

Covid-19 Információ

Számunkra is az egészség és biztonság biztosítása a legfontosabb.
Továbbra is igyekszünk a megszokott határidőkkel elkészíteni és eljuttatni Önökhöz a megrendeléseket.
A COVID-19 járvány idején a következő intézkedésekkel igyekszünk segíteni:

  • A személyes átvétel lehetőségét átmenetileg megszüntettük.
  • Kérjük vásárlóinkat, hogy lehetőség szerint előre utalással fizessenek, kerüljük a készpénz használatát.
  • Műhelyünkben kiemelt figyelmet fordítunk a higiéniára.

A járvány leküzdésé közös érdekünk és felelősségünk.

2020 09. 01.