Névsorral mintázott nyakkendő

-A nyakkendőkre kérhető osztálynévsor/aláírás. A mintázás filmnyomással készül, melynél a mintát vasalással rögzítjük az anyagra.

-A szöveg lehet évszám, iskola neve, egyesület neve, helyiség név, tulajdonnév + osztálynévsor, becenevekkel, keresztnevekkel vagy teljes nevekkel. Arra kell csak figyelni, hogy a nyakkendő méretei végesek, azaz hosszú szövegek, segítségül itt letöltheted a sablonunkat. A fájlt 100%-ban nyomtasd ki, úgy lesz méretarányos.

-A mintázandó szöveg elküldése és a betűtípus kiválasztását követően egy mintázási tervet küldünk jóváhagyásra, ahol is megtekinthető és ellenőrizhető a szöveg és elrendezés.

 

Ajánlott betűtípusok:

-Times New Roman
-Arial
-Monotype Corsiva
-Calibri

 

Egy színnel készített minta, melynek befoglaló mérete maximum: 5x 27cm (akár osztálynlvsor is)
-férfi nyakkendő darabára: 3090Ft
-női nyakkendő darabára: 3090Ft

 

 

A nyakkendők rendelhetők aláírással is. Ehhez a következőket kérjük:

-töltsd le és nyomtasd ki a nyakkendő sablont. (nyomtató beállításánál, figyelj hogy a méretarány 100% legyen) Letöltés
-a vonalon belül írjátok alá a nyakkendőket, lehetőleg tűhegyű fekete filctollal - ha szeretnétek évszámot rá (vagy egyéb szöveget), ami nem kézzel írott, hagyjátok ki neki a helyet és megrendelésnél jelezzétek
-fontos, hogy a vonalhoz ne érjen hozzá az aláírás
-ezt kérjük scanneljétek be és küldjétek el e-mailben, vagy csatoljátok az árajánló/megrendelő űrlapunkon (jó minőségben)
-mivel számunkra fontos a minőség, ezért az aláírások némi utómunkán mennek át, melyet díjtalanul elvégzül. Amennyiben hosszadalmas szerkesztés szükséges (pl.:
rossz minőségű/homályos küldött fotó pl: telefonnal, sötétben készített fotó, vagy kézi rajzok, melyeket szitakészre kell szerkeszteni stb.) 5000Ft szerkesztési díjat számolunk fel.

A nyomat színe választható. Amennyiben nem kéritek külön, a sötét nyakkendőkre fehérrel, a világosakra pedig feketével készítjük a nyomatot.

Igény esetén a névsoros/aláírások alá emblémát/logót is be tudunk helyezni.