Feliratozás / Mintázás

Gépi hímzés

A nyakkendők és sálak egyik legkedveltebb díszítési és emblémázási formája a gépi hímzés. A gépi hímzés igényes és tartós megoldás, mellyel egyedivé tehetőek a ballagási ill. céges nyakkendők, sálak, tarisznyáka, tasakok, stb.
A gépi hímzésnél selyemfényű cérnát használunk, mely jó minőségének köszönhetően, hosszan megörzi szépségét. A minta tervezésénél és elhelyezésénél figyelembe vesszük a hímzendő darab anyagát és méretét, hogy a minta tökéletesen mutasson. Tervezésnél az Önök elképzelései és kérései alapján dolgozunk, illetve tanácsot adunk a legjobb eredmény elérése érdekében. A hímzés ára tartalmazza a hozott logók és felíratok elrendezését és méretezését is. Lehetőség van egyedi elképzelésekre is. Egyedi kérésekkel keressen minket, mi megtervezzük és meg is valósítjuk. Hívjon telefonon vagy kérje árajánlatunkat weboldalunkon.

Transzfernyomás

A transzfer nyomás nagy előnye, hogy bármilyen fotó vagy kép rányomható a textíliára. A transzfer nyomásnak két fajtája van: Világos textíliák, és sötét textíliák.

Szitanyomás

Szitázott nyakkendők készítését is vállaljuk 10 darab feletti rendelés esetén. A szitázás egy hagyományos, kézzel készült mintázás, így olykor előfordulhatnak a mintában egyenlőtlenségek, apró részeknél (1x1 mm alatti méretnél) kimaradások. A szitázott mintához szükség van szitára, melynek legyártási költsége a megadott ár tartalmazza. Tehát külön díjat nem számolunk fel.

Amennyiben a megrendelés nem éri el a minimum megadott mennyiséget, a szita díja: 5000Ft/szín.

Feliratoknál és vonalas/vektoros emblémáknál/logóknál ajánljuk.

 

Strasszozás