Feliratozás / Mintázás

Gépi hímzés

A nyakkendők és sálak egyik legkedveltebb díszítési és emblémázási formája a gépi hímzés. A gépi hímzés igényes és tartós megoldás, mellyel egyedivé tehetőek a ballagási ill. céges nyakkendők, sálak, tarisznyáka, tasakok, stb.
A gépi hímzésnél selyemfényű cérnát használunk, mely jó minőségének köszönhetően, hosszan megörzi szépségét. A minta tervezésénél és elhelyezésénél figyelembe vesszük a hímzendő darab anyagát és méretét, hogy a minta tökéletesen mutasson. Tervezésnél az Önök elképzelései és kérései alapján dolgozunk, illetve tanácsot adunk a legjobb eredmény elérése érdekében. A hímzés ára tartalmazza a hozott logók és felíratok elrendezését és méretezését is. Lehetőség van egyedi elképzelésekre is. Egyedi kérésekkel keressen minket, mi megtervezzük és meg is valósítjuk. Hívjon telefonon vagy kérje árajánlatunkat weboldalunkon.

Transzfernyomás

A transzfer nyomás nagy előnye, hogy bármilyen fotó vagy kép rányomható a textíliára. A transzfer nyomásnak két fajtája van: Világos textíliák, és sötét textíliák.

Szitanyomás

Nagyobb darabszámú (150 db. feletti) megrendelésnél ajánljuk, mivel a mintázási költségen túl, 5000 Ft / szín szita készítéssel is számolni kell. Feliratoknál és vonalas / vektoros emblémáknál és logóknál ajánljuk.